El-installation

El-tekniske installationer i topkvalitet

Sikkerhed, elektrik og respekt er begreber, der ikke befinder sig langt fra hinanden. De går naturligvis hånd i hånd, hvorfor det er altafgørende, hvem der installerer og monterer dine generelle el-installationer. Det kræver, at processen og produkter behandles af autoriserede elektrikere og installationsmontører. Hvis el-service indenfor for eksempel typer og montering af afbrydere, love, regler og forsikringer i forhold til bygningens el tavle (heriblandt HPFI), fejlfinding på el-installationer eller typer og montering af kabler bliver udført af folk, der ikke er kyndige, kompetente eller fagligt beviste om deres handlinger, når det kommer til tilslutning og benyttelse af de færdige resultater, så kan det have enorm og fatal konsekvens for forbrugeren og miljøet omkring dem.

Det er derfor essentielt at benytte sig af vores højt erfarne og rutinerede fagfolk, der altid kan garantere el-installationer af høj kvalitet, god effektivitet, imponerende funktionalitet og stærk holdbarhed. Står du selv og skal i gang med et projekt, hvor du har brug for faglig hjælp fra vores autoriserede elektrikere eller el-entreprenører, så kan du via en mundtlig snak i telefonen eller skriftlige kommunikation gennem mail modtage et uforpligtende elektrikertilbud direkte fra vores fagfolk. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dit drømmeprojekt.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Installationer til indendørs- og udendørsbrug

Der findes både belysning til inden- og udendørs arealer. Og det har stor betydning, hvad man vælger for både det praktiske og æstetiske udtryk. Ønsker man måske at styre belysningen udenfor med sensor eller tillader loven brug af skumringsrelæ? Det kan også være, at du foretrækker stikkontakter, men har brug for mere viden i forhold til, hvilke retningslinjer der findes på dette område? Vi står naturligvis klar til at inspirere dig i forhold til valg af lamper, men ligeledes vejleder og udfører vi ligeledes monteringen og brugen af det færdige resultat, så kunden får den bedste oplevelse.

elektriker frederiksberg el-installation eltavle
elektriker frederiksberg data it-installation

Intelligente systemer til hjemmet og arbejdspladser

Ønsker du at optimere din bolig eller erhvervsplads med smarte og praktiske trådløse løsninger? Det vil sige, at dine almindelige el-installationer får en ny dimension. De vil med en trådløs optimering resultere i et intelligent el-system til den ønskede bygning. Helt konkret betyder det, at du kan få et overskueligt overblik over elforbruget, samtidig med at du også ender med en bredere forståelse for eltavlen. I længden vil du altså være i stand til at fokusere på elbesparelser i hjemmet eller på erhvervspladsen. Hele dit hjem vil altså med dette tiltag kommunikere nemmere sammen på tværs af stikkontakter og sensorer.

Opnå atmosfærisk komfort med installation af ventilationssystem

Hos Elektriker Frederiksberg bestræber vi os på at give den bedste el-service indenfor ventilationsmontage. Det er en af de helt generelle el-installationer, som er en nødvendighed for både den private bolig og den offentlige erhvervsplads. Vi hjælper med både installering, montering, servicering og reparation af alt, der er relateret til ventilation. Har du spørgsmål til vores arbejdsgang, processer og metoder indenfor dette område, og står du ydermere selv midt i at ville udskifte eller reparere dit nuværende ventilationssystem, så kan du komme i direkte kontakt med vores kyndige og kompetente fagfolk via telefon eller mail.

elektriker frederiksberg el-service

Modtag dit
uforpligtende tilbud