Elektriker til private

Kvalitetssikker el-installation til privatkunden

Elektriker Frederiksberg har et hold af fagfolk klar til at hjælpe dig med alt slags el-arbejde på hjemmefronten. Vi betragter både de større og mindre opgaver som altafgørende for at din bolig kan fungere, så du får en nemmere hverdag. Vi er afhængige af at indeklimaet, strømmen og elektriciteten fungerer optimalt, så vi kan tilberede mad i køkkenet, tage et brusebad på badeværelset eller se TV i stuen. Det kan være en stor frustration, hvis elektriciteten svigter, hvorfor vi altid garanterer kvalitetssikkert el-service, el-tjek og el-arbejde hos vores kunder. Det kan for eksempel være montering af hårde hvidevarer, vejledning til data- og teleinstallationer, valg af belysning og tilslutning af ventilations- og klimaanlæg.

Vores fagfolk er højt erfarne, kompetente og kyndige til at kunne tilbyde, levere og udføre el-service af høj kvalitet, effektivitet, funktionalitet og holdbarhed. Vi tager kunden i hånden gennem processen og sørger for at produkterne, som vi bruger, er pålidelige. Når du arbejder med os, så tænker vi nemlig både på det praktiske og det æstetiske udtryk, da det oftest er en nødvendighed i en bolig, hvor også indretningen spiller en stor rolle. Du kan komme i direkte kontakt med en af vores fagmænd via mail eller telefon.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Alarm og sikring af hjemmet

Et hjem indeholder oftest betydningsfulde ejendele, som man ikke kan undvære. De indeholder økonomiske og personlige værdier, som man vil passe ekstra godt på. Ligeledes er ens bolig også et livsværk, og hvis der kommer ubudne gæster på matriklen, så er det et klart indgreb mod ens privatsfære. Det er derfor essentielt at beskytte sin bolig med et velinstalleret alarmsystem, så du altid kan følge, hvem der besøger dit hjem – både når du selv befinder dig på ejendommen, men også når du ikke selv kan være der til at beskytte din bolig. Vi kan hjælpe dig på rette vej.

elektriker frederiksberg el-service
elektriker frederiksberg el-installation el-tjek

IHC og trådløse installationsløsninger til din bolig

Det kan være bekvemt og nemt at få det helt optimale overblik over dit hjems elforbrug. Bor I for eksempel mange i boligen, og bruger derfor meget strøm? Eller rejser i meget og har brug for at kunne styre elektriciteten fra jeres Smartphone? Så kan du for eksempel optimere din bolig med et intelligent system kaldet IHC-styring. Det vil gøre din bolig til et Smart Home, ligesom du kender det fra din mobiltelefon. Samtidig vil det skabe en stabil forudsætning for økonomiske besparelser via overblikket, styringen og kontrollen, som systemet tillader. Vores fagfolk hjælper dig på rette vej.

Akut elektrikerhjælp? Vi er klar til at rykke ud

Er strømmer afbrudt? Eller har du problemer med tilslutning af hårde hvidevarer? Ovnen er måske gået ud, mens du står med forberedelsen af aftensmaden? Det kan være, at dit intelligente system svigter i din private bolig, som styrer de fleste el-installationer? Hvad gør du? Du kontakter naturligvis Elektriker Frederiksberg, som altid er klar til at hjælpe, når uheldet er ude. Som erfarne fagfolk ved vi, at man ikke altid selv er herre over, at der er brug for akut rådgivning og vejledning. Det er altid muligt at få direkte kontakt til vores kyndige fagmænd via telefon eller mail.

elektriker frederiksberg el-installatør eltavle

Modtag dit
uforpligtende tilbud