Elektriker til erhverv

El-service til erhvervspladsen

Der er ingen tvivl om, at professionaliteten og seriøsiteten skal være høj, når det kommer til erhvervspladsen. Det er skrevet i kortene, at dine medarbejder og virksomhedens bygning fortjener den bedste opmærksomhed, når det kommer til el-service, el-tjek og generelle el-installationer. Det er et område, hvor vi tilbringer mange af vores vågne timer, hvorfor det er vigtigt, at indeklimaet, strømmen og den generelle elektricitet er effektiv, funktionel, kvalitetssikker og holdbar.

Det kræver en høj standard, som vores team af fagfolk står klar til at hjælpe med. Vi har stor erfaring med at hjælpe både større og mindre virksomheder få skabt de bedste rammer til arbejdspladsen. Det giver ikke kun økonomiske besparelser at have fokus på el-installationerne på erhvervet, men det gør ligeledes, at de ansatte får bedre forudsætninger for at kunne præstere på deres ypperste. Det har derfor en nødvendig og altafgørende betydning, at det er de bedste el-løsninger, der bliver tilbudt, leveret og udført. Står du og mangler vejledning og rådgivning i forhold til et kommende projekt med strømmen på din arbejdsplads, så vil vi med glæde hjælpe jer på rette vej. Vi introducerer ligeledes gerne et uforpligtende tilbud til dig via telefon eller mail.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Alarmsystemer til sikring af arbejdspladsen

Som virksomhed gør man alt for at beskytte sit livsværk. Når man arbejder steder, hvor der sommetider kan være høj risiko for ubudne gæster, så er det nødvendigt at være opmærksom på, hvad man kan gøre for at formindske risikoen. Med et velmonteret og korrekt justeret alarmsystem forsikres du om, at du hele tiden er informeret om, hvad der sker på arbejdspladsen. Også selvom du befinder dig langt væk derfra. Det er dog vigtigt, at systemerne bliver monteret af fagfolk, så du ikke behøver at være utryg og bekymret, når du for eksempel er væk på ferie.

elektriker frederiksberg el-entreprise plantegning ledning
elektriker frederiksberg el-installation el-tjek

Få fuld kontrol og monitorering med CTS

Du kan med et CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) oprigtigt forbedre, optimere og give din virksomheds energiforbrug og indeklima et fornyet udgangspunkt. Med dette trådløse system kan du formindske de økonomiske udgifter, forbedre arbejdsmiljøet for dig og dine medarbejdere og skabe bedre overblik over det generelle elforbrug. Elektriker Frederiksberg står klar til at assistere, vejlede og rådgive dig i montering og brugen af de intelligente systemer. Du vil med denne få et tydeligt og klart indblik i kontrol og styring af elektricitetens store univers. Enheden kan altså tilpasse sig dine medarbejdersbehov, samt give indblik i dataen bag elektriciteten.

Akut udrykning? Vores elektriker står klar

Som højt erfarne og autoriserede el-installatører ved vi, at det ikke altid er til at styre, hvornår man kan ende med at have brug for faglig og kyndig hjælp. Det kan være meget akut, hvorfor det er vigtigt at huske på, at vi er et lokalt firma, der ikke er langt væk fra skaden. Vi kommer derfor hurtigt for at hjælpe dig med at få styr på uheldet, hvis det skulle ske. Vi gør en dyd ud af at være der for vores kunder og sørge for at de får den optimale glæde at vores produkter og el-service.

elektriker frederiksberg håndværker el-installatør

Modtag dit
uforpligtende tilbud