Energioptimering

Væsentlige og vigtige elbesparelser

Du kan ikke nævne begrebet energioptimering uden at fremhæve elbesparelser i den private bolig eller på den offentlige erhvervsplads. Der er med garanti en sammenhæng, når det kommer til både større og mindre el-tekniske services, som vi tilbyder hos Elektriker Frederiksberg. Vores team af rutinerede, oplyste og kompetente fagmænd er altid klar til at renovere, justere og optimere kundens el-installationer med fokus på væsentlige og vigtige elbesparelser. Vi er nemlig ansvarsbevidste omkring udførslen af vores el-service, miljøets sammenkobling med el og strøm, samt tager vi stor højde for det økonomiske aspekt. Strøm behøver nemlig ikke være dyrt, men kan være det, hvis man ikke benytter sig af de bedste og mest optimale løsninger.

Vores autoriserede elektrikere kan vejlede og rådgive dig, når det kommer til energioptimeringen af din varme-, energi- og ventilationskilde. De kan hjælpe dig med at justere dine nuværende elektriske apparater, så de får en mere oplagt energimærkning. Ydermere har de forstand på, hvilke teknologiske og trådløse løsninger, der kan gavne både din hverdag og din pengepung. Kontakt vores fagfolk direkte via mail eller telefon, hvis du har behov for at forstå, hvad vi helt præcist kan gøre for dig og din bolig. Vi effektiviserer din bygning.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Grøn energi - der gavner både klima og forbruger

Går du op i miljøet? Og betyder det noget for dig, at jorden har de bedste forudsætninger for at leve længe endnu? Så kan det være værd at tænke grøn energi ind i beslutningen om din næste energikilde.

Når vi taler om grøn energi, så er det primært dens positive og formindskende effekt på CO2-udledningen og forureningen, der spiller en rolle. Men ligeledes gør valget om grøn energi det muligt at tage energi fra allerede eksisterende energikilder. Det vil altså sige, at vedvarende energi bliver brugt i stedet for at tære på de fossile brændstoffer, der ikke kan fornyes.

elektriker frederiksberg energioptimering pv solceller
elektriker frederiksberg energioptimering cts-anlæg

Energivenlige varme- og ventilationsløsninger

Vælger du en varmekilde til, hvis den har gode forudsætninger for at være miljørigtig? Den passer faktisk på jorden, mens dit behov for opvarmning bliver dækket. Det kan virke for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre sandt. Med den miljøvenlige varmekilde kan du ligeledes opleve store økonomiske besparelser, så pengepungen ikke altid gløder ved et nødvendigt og basalt behov for boliger og erhvervspladser i Danmark. Skal vi derfor hjælpe dig med at finde ud af om det for eksempel er jordvarme, solceller eller varmepumpen, der passer perfekt til dig, din bolig eller arbejdsplads?

Energieffektive løsninger via elektrikerfagets moderne teknologier

Vores elektrikere og el-installatører har fingeren på pulsen i forhold til de seneste, moderne og mest effektive teknologiske tiltag og trends, der bevæger sig inden for el-faget. Elektriker Frederiksberg er et moderne firma, som ønsker, at vores kunder uanset om det er til den mindre bolig eller den større virksomhed har muligheden for at udnytte de ressourcer, som de bruger til hverdag.

Netop dét kan opnås via intelligente systemer, heriblandt CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) til forbrugsmonitorering m.m., der driftsoptimerer og skabe økonomiske besparelser. Installationsystemernes teknologiske genistreger kan både informere og automatisere alt ift. dit elforbrug. Således bliver du som forbruger både oplyst, energimæssigt forsikret og energioptimeret i forhold til ejendommens energiforbrug.

elektriker frederiksberg el-installation el-tjek

Modtag dit
uforpligtende tilbud